Snacks uit de Airfryer

Snacks uit de Airfryer

Snacks uit de Airfryer
Eigenlijk hadden we sperzieboontjes met paprika en vegetarisch gehakt horen te eten. Alleen de satésaus was zo niet lekker, dat het gerecht eigenlijk als mislukt de boeken inging. We hebben het geproefd maar het was echt niet lekker. Daarom hebben we uit de vriezer snacks gehaald. Toevallig had ik net de kaaskroketjes bij Albert Heijn gehaald en bij die kaaskroket hebben we nog een frikandel en een vegetarische kroket gegeten.

(368 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
3

One thought on “Snacks uit de Airfryer

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top