Noodles met Honey Soy Saus

Noodles met Honey Soy Saus

Noodles met Honey Soy Saus
Bij de toko had ik onlangs ook allerlei zakjes Oosterse saus meegenomen, zo ook de honey soy sauce van Lum Kum Kee. Vandaag maakte ik daar deze noodles mee met allerlei halve bakjes en zakjes groenten uit de koelkast.

Ingrediënten: udonnoodles, 1 kipfilet, 1 paprika, 100 gram peultjes, 150 gram champignons, 1 zakje Lum Kum Kee honey soy sauce, cashewnoten,

Aantal personen: 2
Kook de udon-noodles volgens aanwijzing op de verpakking. Bak 1 in blokjes gesneden kipfilet bruin. Voeg 1 gesneden paprika en 100 gram in stukjes gesneden peultjes toe. Bak tot de paprika zacht is. Voeg vervolgens 150 gram in plakjes gesneden champignons toe. Bak tot de champignons toe. Bak tot de champignons zacht zijn. Voeg het zakje honey soy sauce toe. Warm het geheel goed door. Serveer met de udon-noodles en cashewnoten. Eet smakelijk!

0
(15 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Via Mastodon kan je Brutsellog volgen via @Anja@www.brutsellog.nl .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top