Sinterklaas High Tea van Barista Café Veenendaal

Sinterklaas High Tea van Barista Café Veenendaal

Sinterklaas High Tea van Barista Café Veenendaal
Vorige week zag ik op de socials een speciale Sinterklaas high tea voorbij komen bij Barista Café. Dat leek ons wel wat. Kortom die hebben we gereserveerd voor vandaag, de dag na Sinterklaas. Lopend, om zo toch weer wat punten te scoren hebben we de high tea gehaald in het centrum. We kregen in ieder geval genoeg mee, een doosje en een tasje en daar zat genoeg lekkers in!

Het hartige gedeelte van de Sinterklaas high tea bestond uit een sandwich carpaccio, een sandwich brie melt en een wrap tonijnsalade. De sandwich brie melt moest nog even 5 minuutjes in de Airfryer, de brie moest natuurlijk smelten. De sandwiches waren van lekkere dikke stukken brood en beide hadden allerlei verschillende smaken, erg lekker. De wrap was ook goed gevuld. Een goed en lekker hartig gedeelte.

Het zoete gedeelte bestond uit een red velvet brownie, een carrot cake cupcake, gevulde speculaas, een macaron, mokkaboontjes en caramel-fudge. Het strooigoed ontbrak ook niet, een strooipiet had wat kruidnoten in de doos gestrooid. Ook het zoete gedeelte was erg lekker, twee verschillende macarons die we doormidden hebben gesneden zodat we beide smaken konden proeven, een lekkere carrot cupcake, weer een wat anders. Kortom gewoon lekker.

Naast al het eten kregen we ook nog jus d’orange en 2 smaakjes thee (caramel speciaal en fruit forrest) mee. De Sinterklaas high tea van Barista Café Veenendaal was een succes!

Barista Café
Thoomesplein 5
3905 TN Veenendaal

0
(34 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top