Speculaas-Kaneelbroodjes uit de Airfryer

Speculaas-Kaneelbroodjes uit de Airfryer

Speculaas-Kaneelbroodjes uit de Airfryer
Dit recept kwam voorbij via een Insta-story en het leek me zo lekker. Croissantdeeg had ik al in huis en de rest ook. De rol had ik zelf in vier stukken gesneden, maar het is handiger om het in 6 stukken te snijden.

Ingrediƫnten: 50 gram roomboter, koekjes & speculaaskruiden, kaneel, 1 rol croissantdeeg, donkere basterdsuiker,

Aantal broodjes: 6

Laat 50 gram roomboter zacht worden. Meng, wanneer het zacht is, met koekjes & speculaaskruiden en kaneel. Rol het croissantdeeg uit. Druk eventuele gaatjes dik. Besmeer het croissantdeeg met de gekruide boter. Strooi er voldoende basterdsuiker over. Rol het croissantdeeg weer op op dezelfde manier als het uit de verpakking kwam. Snijd de rol in zes gelijke stukken. Leg de broodjes op de bakplaat van de Airfryer. Zet de Airfryer aan op 180 graden voor 12 minuten. Eet smakelijk!

0
(84 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top