Char Siu van de Barbecue

BBQ

Char Siu van de Barbecue

Char Siu van de Barbecue
Het barbecue-experiment van dit weekend is char siu. We hadden nog de helft over van het buikspek en daar wilde Michel char siu mee maken. Het werd een makkelijke variant. Bij de toko hebben we een potje char siu marinade gekocht. Hiermee hebben we de buikspek een dag van te voren ingesmeerd. De barbecue moest vandaag aan en moest een temperatuur hebben van 130 graden. Gemarineerde buikspek er op tot het een kerntemperatuur heeft van 71 graden. Dit duurde ongeveer 1 1/2 uur. Ondertussen maakte ik er een nasi keboeli bij.

Char Siu van de Barbecue

(19 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top