Macaroni met Groenten en Bolognesesaus

Macaroni met Groenten en Bolognesesaus

Macaroni met Groenten en Bolognesesaus
Toch nog een keer een saus uit een zakje geprobeerd. Deze keer van Honig, daar zat in ieder geval meer smaak aan. Voor de saus heb ik vegetarisch gehakt even aangebakken, daarna Italiaanse groente erbij en meegebakken tot het zachter werd. Daarna 1/2 pak gezeefde tomaat, wat water en het zakje sauspoeder erbij. Even roeren en nog wat verder warm laten worden. Macaroni erbij en klaar!

0
(30 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

2 thoughts on “Macaroni met Groenten en Bolognesesaus

  1. Hoi Anja,
    Het blijft zo’n algemene smaak houden, zo’n zakje met zout en nog wat smaakmakers, vind je niet? Of je nou tomatensoep, een zakje voor mix voor macaroni, lasagna of spaghetti van Honig of Knorr of weet ik wie hebt: het is allemaal dezelfde vlakke zoute tomatensaussmaak. Als je gewend bent aan je eigen saus met een blik of pakje tomaten(blokjes) en je eigen kruiden, blijft het behelpen. Maar ja, soms is het gewoon makkelijk. En daar spelen de pakjesboeren handig op in haha! Goed weekend!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top