Eclairs van Bite Veenendaal

Eclairs van Bite Veenendaal

Eclairs van Bite Veenendaal
Vandaag moest ik nog heel even in het centrum zijn. Heel toevallig wist ik ook dat Bite net eclairs had gemaakt en weer een ‘kraampje’ had. Omdat Bite altijd lekkere gerechten en desserts heeft leek me dat de eclairs van Bite ook lekker moesten zijn. Dat moesten we dus proeven!

Ik had keuze uit vijf smaken: advocaat, chocolade, karamel, kers en sinaasappel. Ik koos voor de chocolade-eclair en de sinaasappel-eclair. De sinaasappel-eclair had een hele sinaasappelachtige glazuur en had een romige vulling. De chocolade-eclair was super-choc met een glazuur van chocolade en een chocoladevulling.

Uiteraard hebben we de eclairs gedeeld, je wilt toch alles proeven toch? Beide waren echt zo lekker, maar ook zo vullend. In ieder geval hebben we er allebei heerlijk van gesmuld.

Bite
Brouwersgracht 168
3901 TM Veenendaal

1
(18 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top