Vegetarische Risotto met Rucola

Vegetarische Risotto met Rucola

Vegetarische Risotto met Rucola
In de koelkast had ik nog een open zak rucola liggen, zonde om weg te doen maar wat maak je er dan mee? Ergens in de Brutsellog archieven vond ik nog een risotto recept met rucola. Alleen heb ik het normale gehakt dan vervangen door vegetarisch gehakt, wat een prima vervanger bleek.

Ingrediënten: 1 ui, 1 teentjes knoflook, tijm, 1 bakje vegetarisch gehakt, risotto rijst, 1 scheutje witte wijn, 1 liter groentebouillon, 75 gram rucola, geraspte kaas,

Aantal personen: 2

Bak 1 gesnipperde ui met 2 fijngehakte teentjes knoflook en wat tijm. Bak tot de ui zacht is. Voeg 1 bakje vegetarisch gehakt toe. Bak het vegetarische gehakt even mee. Voeg de risotto rijst toe. Bak kort mee. Blus met een scheutje witte wijn. Voeg vervolgens geleidelijk ongeveer 1 liter bouillon toe. Roer af en toe, wanneer het droger wordt giet je er weer bouillon bij. Voeg op het laatst 75 gram fijngehakte rucola en geraspte kaas toe. Laat de rucola slinken en de kaas smelten. Eet smakelijk!

0
(8 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top