Lunchwrap van Barista Café Veenendaal

Lunchwrap van Barista Café Veenendaal

Lunchwrap van Barista Café Veenendaal
Vandaag is het zowaar een mooie herfstdag. Vanochtend vroeg al een ‘ommetje‘ gelopen richting supermarkt. Ik moest daarvoor wel een stukje omlopen, want je moet minstens 20 minuten actief wandelen. Door nog eens voor 9 uur te gaan lopen verdiende ik weer extra punten. Ik ben wat later begonnen in het team, dus ik moet een inhaalslag maken.

Aan het einde van de ochtend bedacht ik dat ik wel boeken weg kon brengen. Deze keer niet naar de minibieb in West, maar eens richting Oost. Op de terugweg kwam ik door het centrum en ik had geen broodjes gekocht bij de supermarkt en ook geen broodjes uit de vriezer gehaald. Ik had een soepje bedacht, maar het werd een lunchwrap van Barista Café. Waarom niet?

Ik nam een “Carpaccio Truffel Wrap”, een wrap met rundercarpaccio, truffelmayonaise, champignons, tuinbonen, sla, komkommer, salsa verde en dukkah. Was wel weer eens lekker zo’n broodje van een lunchzaak!

Barista Café
Thoomesplein 5
3905 TN Veenendaal

1
(41 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top