Gebakjes van Mekking Veenendaal

Gebakjes van Mekking Veenendaal

Gebakjes van Mekking Veenendaal
In Veenendaal hebben we een nieuwe banketbakker, die eigenlijk wel een bekende in de regio is: banketbakkerij Mekking. In Bennekom zeker bekend en ook bij filmliefhebbers, want de brownies bij Cinemec (nu Pathé) waren altijd van Mekking. Mekking had een leuke openingsactie, met een flyer kon je een ‘goodiebag’ krijgen met speculaasjes en een Veens turfje. Al bij het woord goodiebag ben ik om, daar ga ik gewoon voor. Kortom vandaag ben ik naar Mekking geweest om gebakjes (en de goodiebag) te halen.

Ik koos voor 2 van de meest luxe gebakjes. Voor Michel een chocolade-advocaat gebakje en voor mijzelf een banaan-passievrucht gebakje. Beide een gebakje van mousse met een gelei er in en bij Michel zat er een zelfs een bakje advocaat op het gebakje. De gebakjes waren super lekker. We zullen zeker nog wel eens vaker een gebakje bij Mekking gaan halen, want ik heb dan wel een keuze gemaakt uit twee gebakjes, maar ik heb natuurlijk nog veel meer lekkere gebakjes gezien.

Banketbakkerij Mekking
Kerkewijk 25
3901 EB Veenendaal

0
(49 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top