Kalfsentrecote met Gegrilde Groente van de BBQ

BBQ

Kalfsentrecote met Gegrilde Groente van de BBQ

Kalfsentrecote met Gegrilde Groente
Het is zaterdag en ‘s middags was het lekker droog. De barbecue kon aan. Deze keer hebben we in een skillet gegrilde groente gemaakt. Gewoon groenten die over was. ZO had ik nog een pastinaak, een paprika en champignons liggen. Dat met een beetje olie in een skillet gedaan. Ongeveer 30 minuten op ongeveer 180 graden heeft het op de barbecue gestaan. Beide vonden we de gegrilde groente, zo heel simpel gemaakt, heel verrassend.

Bij de notenboer hadden we vorige week al kalfsentrecote gekocht. De kalfsentrecote met een beetje peper en zout hebben we vandaag naast de gegrilde groente gebarbecued. Ongeveer 5 minuten per kant, direct gebarbecued.

0
(19 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top