Driegangenmenu van Bite Veenendaal

Driegangenmenu van Bite Veenendaal

Driegangenmenu van Bite Veenendaal crispy tuna
Vandaag was ook Michel vrij. Hij ging de andere helft van de woonkamer schilderen. Nu zijn we helemaal klaar met schilderen. Zelf rommelde ik wat aan in huis. Qua avondeten hadden we bedacht om iets te bestellen. Dat werden twee driegangen menu’s van Bite. Ik word zo blij van hun gerechten, zo lekker zijn ze. We kozen voor het Aziatische en Italiaanse menu. Uiteraard hebben we alles gedeeld. Je wilt toch zoveel mogelijk proeven van gerechten waar je blij van wordt.

Het voorgerecht van het Aziatische menu was crispy tuna, tonijn met crème fraîche, unagisaus en wakamé op een krokant bedje.

Driegangenmenu van Bite Veenendaal vitello tonato
Het voorgerecht van het Italiaanse menu was vitello tonato, kalfsmuis met Parmezaan, krokantekappertjes en tonijnmayonaise.

Driegangenmenu van Bite Veenendaal peking eend
Het hoofdgerecht van het Aziatische menu was de noodlesalade Peking eend. Een salade met Peking eend, hoisin, zoetzure groente en pruimenchutney. Deze salade kenden we al van een eerdere bestelling.

Driegangenmenu van Bite Veenendaal pastasalade met runderstoof
Het Italiaanse hoofdgerecht was de pastasalade met runderstoof met een runderstoof met zilveruitjes.

Driegangenmenu van Bite Veenendaal  brownie
Het nagerecht van het Aziatische menu’s de brownie met panna cotta van passievrucht en witte chocolade. Ook een bekende van ons.

Driegangenmenu van Bite Veenendaal tiramisu
Dit nagerecht hadden we nog niet eerder op, de tiramisu van het Italiaanse menu. Een klassieke tiramisu met mascarpone, lange vingers, koffie, Amaretto en cacao.

Alle gerechten waren zoals we eigenlijk al gewend zijn van Bite superlekker met allerlei verschillende smaken en structuren. Zo fijn dat zij met hun Soep & Sla concept een goede afhaal- en bezorgoptie hebben nu we niet naar Bite zelf kunnen gaan.

Bite
Brouwersgracht 168
3901 TM Veenendaal

0
(51 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Via Mastodon kan je Brutsellog volgen via @Anja@www.brutsellog.nl .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top