Pizzaatjes van de BBQ

Pizzaatjes van de BBQ

Pizzaatjes van de BBQ
De barbecue heeft zaterdag overuren gedraaid, want al eerder op de middag heeft Michel pizzaatjes gemaakt in kleine skillets. Dat wilde hij ook eens proberen en ook dit is gelukt. Nadat ze van de barbecue kwamen hebben we er dan ook gelijk eentje gedeeld. Vandaag eten we de rest, even opwarmen in de Airfryer en klaar.

Ingrediënten: 1 Jan vers pizzadeegbol met saus, salami, ham, champignons, kaas,

Aantal pizzaatjes: 6

Verwarm de barbecue tot over de 200 graden. Smeer de skillets in met boter of olie en strooi er bloem in. Kneed het pizzadeeg en maak er 6 pizzabodems van. Bestrijk de pizzabodems met de saus en verdeel er salami, ham, plakjes champignons en stukjes kaas over. Leg de pizzaatjes in de skillets. Zet de skillets ongeveer 15 minuten op de barbecue. Eet smakelijk!

0
(39 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top