Boltaartjes van Tamminga Veenendaal

Boltaartjes van Tamminga Veenendaal

Boltaartjes van Tamminga Veenendaal
Vandaag was het best lekker weer en hebben we al vroeg in de ochtend een rondje gefietst langs de Grift en door ’t Binnenveld. Was heerlijk zo op de zondag. Aan het einde van de fietstocht kwamen we langs Tamminga in Veenendaal. Deze bakker / chocolatier / ijsverkoper is ook op zondag geopend. Nou een lekker gebakje, zomaar op 1 november is helemaal niet verkeerd.

Ik koos twee kleine boltaartjes. Ik koos de passievrucht-casis taart. Een boltaartje met een harde wenerbodem en frisse mousses en een mooie gelei. Het andere taartje is de chocolademousse boltaartje. Heel veel chocolade met een hart van vanillemousse. Uiteraard hebben we de taartjes weer gedeeld. Het was in ieder geval weer genieten!

Puur Tamminga
Kerkewijk 76
3904 JE Veenendaal

0
(31 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top