Moinkballs van de BBQ

Moinkballs van de BBQ

Moinkballs van de BBQ
Michel wilde weer graag barbecue├źn, Moinkballs schijnt een hit te zijn op de barbecue en heel toevallig zag ik een heel simpel recept daarvan in een Aviko kookboekje. Kortom Michel ging aan de slag met gehakt van de vleesboerderij t Binnenveld.

Ingredi├źnten: 500 gram gehakt, 1 ei, paneermeel, Heinz smokey barbecuesaus, peterselie, 9 plakjes ontbijtspek,

Aantal gehaktballetjes: 9

Meng 500 gram gehakt met 1 ei, paneermeel, een flinke scheut smokey barbecuesaus en peterselie. Draai er ongeveer 9 gehaktballetjes van (ligt er natuurlijk aan hoe groot je ze maakt). Omwikkel elk gehaktballetje met een plakje ontbijtspek. Leg de gehaktballetjes voor ongeveer een uur in de koelkast. Verwarm ondertussen de barbecue naar zo’n 200 graden. Leg de gehaktballetjes op de barbecue. Bak ze eerst 20 minuten. Smeer de gehaktballetjes dan in met nog een beetje smokey barbecuesaus en bak de gehaktballetjes nog een minuut of vijf. Eet smakelijk!
Moinkballs van de BBQ

(21 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back To Top