Bananen met Chocolade en Amandel op de BBQ

Bananen met Chocolade en Amandel op de BBQ

Bananen met Chocolade en Amandel op de BBQ
Als de barbecue dan toch aan staat dan kan je net zo goed ook een toetje op de barbecue maken. Pure chocolade en amandelschaafsel hadden we al, de bananen had Michel vanochtend meegenomen met de boodschappen.

Ingrediënten: 2 bananen, pure chocolade, amandelschaafsel,

Aantal bananen: 2

Verwarm de barbecue naar 200 graden. Snijd 2 bananen open, maar laat de schil er om zitten. Doe er voorzichtig kleine stukjes chocolade tussen en over. Bestrooi met amandelschaafsel. Leg de bananen in een ovenschaaltje. Leg de bananen ongeveer 25 minuten op de barbecue. Smul ze!

0
(11 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top