Worstjes in Deegbeslag (Toad in a Hole)

Worstjes in Deegbeslag (Toad in a Hole)

Worstjes in Deegbeslag (Toad in a Hole)
Ingrediënten: 165 gram bloem, 2 eieren, 160 ml melk, 1 sjalot, 2 teentjes knoflook, 50 gram dobbelsteentjes ontbijtspek, 1 theelepel mosterd, 2 kippensaucijsjes,

Aantal personen: 2

Mix 165 gram bloem met 2 eieren en 160 ml melk tot een beslag. Roer er 1 fijngesnipperde sjalot, 2 fijngehakt teentjes knoflook, 50 gram dobbelsteentjes ontbijtspek en 1 theelepel mosterd door. Leg 2 kippensaucijsjes in een ovenschaal wat in de Airfryer past. Giet het beslag over de worstjes. Verwarm de Airfryer 3 minuten voor op 160 graden. Zet de ovenschaal in de Airfryer. Stel de Airfryer in op 160 graden voor 30 minuten. Eet smakelijk!

0
(19 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top