Worstjes in Deegbeslag (Toad in a Hole)

Worstjes in Deegbeslag (Toad in a Hole)

Worstjes in Deegbeslag (Toad in a Hole)
Ingrediënten: 165 gram bloem, 2 eieren, 160 ml melk, 1 sjalot, 2 teentjes knoflook, 50 gram dobbelsteentjes ontbijtspek, 1 theelepel mosterd, 2 kippensaucijsjes,

Aantal personen: 2

Mix 165 gram bloem met 2 eieren en 160 ml melk tot een beslag. Roer er 1 fijngesnipperde sjalot, 2 fijngehakt teentjes knoflook, 50 gram dobbelsteentjes ontbijtspek en 1 theelepel mosterd door. Leg 2 kippensaucijsjes in een ovenschaal wat in de Airfryer past. Giet het beslag over de worstjes. Verwarm de Airfryer 3 minuten voor op 160 graden. Zet de ovenschaal in de Airfryer. Stel de Airfryer in op 160 graden voor 30 minuten. Eet smakelijk!

(18 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0
Matrix #brutsellog_nl:mtrx.anchel.nl & Fediverse / Activitypub @anja@www.brutsellog.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top