Gevulde Paprika met Rösti en Spek van de BBQ

BBQ

Gevulde Paprika met Rösti en Spek van de BBQ

Gevulde Paprika met Rösti en Spek van de BBQ
In het laatste Avikokookboek vond ik dit recept voor gevulde paprika’s. Dat leek me wel lekker, en dat was het ook. Het kan zowel in de oven als op de barbecue klaargemaakt worden. Wel een tip, de rösti hoefde niet eerst gebakken te worden, maar dat wil ik de volgende keer wel gaan doen, voor net wat meer ‘bite’.

Ingrediënten: 75 gram rösti, kruidenroomkaas, 2 zoete puntpaprika’s, 150 gram plakjes ontbijtspek,

Aantal personen: 2

Zet de barbecue aan en stook deze op tot 200 graden. Ontdooi 75 gram rösti. Meng de rösti met kruidenroomkaas. Snijd 2 zoete puntpaprika’s in lengte doormidden en haal de zaadlijsten weg. Vul de paprikahelften met het rösti-kruidenroomkaas mengsel. Omwikkel de paprika’s met plakjes ontbijtspek. Leg de paprika’s in een aluminiumschaal. Zet de schaal met paprika’s ongeveer 30 minuten op de barbecue. Eet smakelijk!

0
(42 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top