Varkenshaas in Bladerdeeg van de BBQ

BBQ

Varkenshaas in Bladerdeeg van de BBQ

Varkenshaas in Bladerdeeg van de BBQ
Dit weekend was het een BBQ-weekend voor Michel. Vandaag maakte hij varkenshaas in bladerdeeg in zijn nieuwe, kleine skillets van de Action. Ps.de koekjesmix die bijgeleverd wordt bij die skillets van de Action kan je op de barbecue klaarmaken. Je moet dan wel van een rooksmaak in koekjes houden.

Ingrediƫnten: 1 varkenshaas, zout, peper, 4 vellen bladerdeeg,

Aantal personen: 2

Steek de barbecue aan. Verwarm de barbecue tot ongeveer 150 graden. Vouw 1 varkenshaas zo zodat je overal een even dikke varkenshaas hebt. Bestrooi met zout en peper. Bak de varkenshaas rondom aan op de barbecue. Haal de varkenshaas van de barbecue. Stook de barbecue verder naar ruim 200 graden. Ontdooi ondertussen 4 vellen bladerdeeg. Snijd de varkenshaas doormidden. Omwikkel beide stukjes varkenshaas elk met twee vellen bladerdeeg. Vet kleine skillets in met een beetje olie. Leg hierop de varkenshaaspakketjes. Zet de skillets ongeveer 25 minuten op de barbecue (indirect). Let wel op of je de onderkant van het bladerdeeg gaar krijgt. Bij de varkenshaas in bladerdeeg hebben we een salade gegeten. Eet smakelijk!

(27 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back To Top