Yoghurtbroodjes van de BBQ

Yoghurtbroodjes van de BBQ

Yoghurtbroodjes van de BBQ
Michel had zin om te barbecueën en had gezien dat we nog ruim een half pakje yoghurt over hadden. Daar kon hij wel broodjes meemaken op de barbecue. Zo gezegd, zo gedaan. De broodjes waren superlekker!

Ingrediënten: 450 gram zelfrijzend bakmeel, 300 ml yoghurt, 7 gram zout, belegen kaas, olie, Italiaanse kruiden, gerookt zout,

Aantal broodjes 8:

Meng 450 gram zelfrijzend bakmeel met 300 ml yoghurt en 7 gram zout in een keukenmachine met een kneedhaak tot het een mooie deegbal is geworden. Laat het deeg ongeveer een uur rusten. Kneed daarna met de hand geraspte belegen kaas door het deeg. Vorm er acht broodjes van. Meng wat olie met Italiaanse kruiden en wat gerookt zout. Smeer de bovenkant van de broodjes in met deze olie. Laat de broodjes weer even rusten. Steek ondertussen de barbecue aan. Zorg dat de barbecue een warmte heeft boven de 200 graden. Bak de broodjes vervolgens aan beide zijden 3 minuten op de barbecue. Eet smakelijk!

0
(22 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top