Kip Cashew met Rijst

Kip

Kip Cashew met Rijst

Kip Cashew met Rijst
Ingrediënten: 1 eetlepel sesamolie, 1 eetlepel sojasaus, peper, 2 kipfilets, rijst, 125 gram ongezouten cashewnoten, 1 eetlepel oestersaus, 1 eetlepel ketjap asin, 1 eetlepel chilisaus, 2 eetlepels rijstazijn, 50 ml water, maizena, 4 bosuien,

Aantal personen: 2

Maak een marinade van 1 eetlepel sesamolie, 1 eetlepel sojasaus en een beetje peper. Marineer in deze marinade 2 in blokjes gesneden kipfilets. Laat de kipfilet zeker een uurtje marineren. Kook de rijst volgens aanwijzing op de verpakking. Bak de kipfilet bruin in hete boter. Voeg 125 gram ongezouten cashewnoten toe. Bak even mee. Voeg vervolgens 1 eetlepel oestersaus, 1 eetlepel ketjap asin, 1 eetlepel chilisaus, 2 eetlepels rijstazijn, 50 ml water en een beetje maizena toe. Voeg 4 in ringen gesneden bosuien toe. Warm het geheel goed door. Serveer met de rijst. Eet smakelijk!

0
(15 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top