Curry met Aardappeltjes, Doperwten en Wortel

Curry met Aardappeltjes, Doperwten en Wortel

Curry met Aardappeltjes, Doperwten en Wortel
Ingrediƫnten: 400 gram krieltjes, 1 ui, 2 teentjes knoflook, 1 theelepel sambal, 1 theelepel gemberpoeder, 75 gram geraspte wortel, 1 blikje tomatenpuree, 400 ml kokosmelk, 300 gram doperwten, 1/2 eetlepel garam masala, zout,

Aantal personen: 3

Kook 400 gram krieltjes gaar in kokend water. Bak 1 gesnipperde ui met 2 fijngehakte teentjes knoflook, 1 theelepel sambal en 1 theelepel gemberpoeder. Bak tot de ui zacht is. Voeg 75 gram geraspte wortel toe. Bak kort mee. Voeg vervolgens 1 blikje tomatenpuree toe. Bak kort mee. Voeg daarna 400 ml kokosmelk, 300 gram doperwten en 1/2 eetlepel garam masala toe. Laat het geheel zachtjes koken, zodat de kokosmelk in kan dikken. Breng op smaak met een beetje zout. Eet smakelijk.

(11 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back To Top