Pitabroodje met Hamburger, Wortel, Taugé, Komkommer en Pindasaus

Pitabroodje met Hamburger, Wortel, Taugé, Komkommer en Pindasaus

Pitabroodje met Hamburger, Wortel, Taugé, Komkommer en Pindasaus
Vandaag hebben we de keuken en de helft van de woonkamer aangepakt voor een kleine metamorfose. Voor de wand hadden we allerlei nieuwe wanddecoratie gekocht. Als je dan het oude weghaalt, dan zie je wel dat er een verfje overheen moet ook al roken we allebei niet. Michel heeft gewit en ik heb alles wat hing gepoetst (schoon terug aan de wand of schoon naar de kringloop). We maakten vandaag een snelle, lekkere maaltijd: hamburgers!

Ingrediënten: 3 hamburgers, geraspte wortel, taugé, 3 pitabroodjes, komkommer, pindasaus,

Aantal personen: 2

Bak 3 hamburgers in hete boter aan beide zijden bruin. Voeg wat geraspte wortel en wat taugé toe. Bak mee tot de wortel en taugé een beetje zacht worden. Bak ondertussen 3 grote pitabroodjes af in de Airfryer. Maak een pindasaus. Snijd de pita’s door de helft zodat je een soort van envelopjes krijgt. Vul elk half pitabroodje met plakjes komkommer, een halve hamburger en wat wortel en taugé. Vergeet uiteraard de pindasaus niet. Eet smakelijk!

Michel’s Pindasaus
Smelt op laag vuur in een steelpan 2 flinke eetlepels pindakaas met 1 theelepel sambal, 75 ml melk, 1 eetlepel ketjap manis en 1 eetlepel chilisaus tot de pindakaas is gesmolten.

0
(15 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top