Pasta met Bloemkool, Doperwten en Spek

Pasta met Bloemkool, Doperwten en Spek

Pasta metBloemkool, Doperwten en Spek
Ingrediënten: 1 kleine bloemkool, pasta, 50 gram dobbelsteentjes ontbijtspek, 1 ui, 2 teentjes knoflook, tijm, 150 gram doperwten, 200 ml crème fraîche, 50 gram geraspte belegen kaas,

Aantal personen: 3

Snijd 1 kleine bloemkool in kleine roosjes. Kook de bloemkoolroosjes beetgaar. Giet de bloemkool af. Kook de pasta beetgaar. Bak 150 gram dobbelsteentjes ontbijtspek met 1 gesnipperde ui, 2 fijngehakte teentjes knoflook en wat tijm tot de ontbijtspek een beetje knapperig begint te worden. Voeg 150 gram doperwten en de gekookte bloemkool toe. Bak kort mee. Voeg vervolgens 200 ml crème fraîche en 50 gram geraspte belegen kaas toe. Warm het geheel goed door. Serveer met de pasta. Eet smakelijk!

(9 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top