Happy Thai Corner Ede

Happy Thai Corner Ede

Happy Thai Corner Ede
Vandaag ben ik jarig, maar eigenlijk was het gewoon een hele drukke werkdag bomvol vergaderingen. ’s Avonds hebben we samen met Britt en Dennis mijn verjaardag gevierd. Britt en Dennis hebben ook bij ons gegeten. Ik mocht kiezen wat wilde eten en dat werd Thais van Happy Thai Corner. Michel bestelde een boel kleine gerechtjes. Wat stond er op tafel?
Tapas ped (gerookte eendenfilet met saus en groenten), tapas laab (gehakte kip, peper, bosui, rode ui en verse munt), tapas kai kratiem (gebakken kipfilet met knoflook, peper en groente in oestersaus), Neua Kratiem, gebakken biefstuk met knoflook, peper en groente in oestersaus tapas champignon (gebakken champignon met knoflook en peper in oestersaus) en tapas groentemix (gebakken, gemengde groenten met knoflook en peper in oestersaus).

De snacks die we kozen waren: saté kai (Thaise saté van kipfilet met satésaus), kwoi tiauw loei souan (vegetarische rijstflensje gevuld met gemengde groenten en Thaise saus), kip currypuff (een hapje gemaakt van kip, zoete aardappel, worteltjes, ui en tarwebloem), chilli cheese nuggets (krokante nuggets gevuld met pittige kaas en gekruid met groene chilli pepers), mini loempiaatjes en de Happy mix (combinatie van verschillende voorgerechten)

En speciaal voor Britt (maar ook natuurlijk voor de rest) kluay thod (gebakken banaan met honing en sesam).

Michel had besteld voor 18:00, alleen werd het pas bezorgd om 18:30. Het was kennelijk druk deze keer. In ieder geval het belangrijkste was dat het super lekker was. Wat fijn is dat je een aantal dingen ook als vegetarische optie kan kiezen zoals de rijstflensjes, de mini loempiaatjes en de Happy Mix.

Happy Thai Corner
Telefoonweg 75-77
6713 AK Ede

0
(50 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Via Mastodon kan je Brutsellog volgen via @Anja@www.brutsellog.nl .

2 thoughts on “Happy Thai Corner Ede

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top