Entrecote van de BBQ

BBQ

Entrecote van de BBQ

Entrecote van de BBQ
Of ik, als het er was, iets voor op de barbecue wilde meenemen bij Boerderij van Steenbergen vandaan. Even zoeken in de vriezer en ja hoor, entrecote van vleesboerderij het Binnenveld. Twee stukjes in mijn mandje. Het was vandaag rond de tijd dat we wilden gaan eten niet echt weer om de barbecue aan te steken. Met een grote paraplu erboven ging het wel. De entrecotes konden gebarbecued worden.

De barbecue werd hoog opgestoken naar 200 graden. De entrecotes alleen bestrooid met een beetje zout en peper. De entrecotes hebben 5 minuten aan elke kant op de barbecue gelegen. We hadden toen een well-done entrecote.

Bij de entrecote aten we friet in schil uit de Airfryer en een salade. Zo’n puur stukje vlees met alleen maar een beetje zout en peper vinden wij toch het lekkerst van de barbecue, maar we zijn nog beginnelingen …

0
(14 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top