Bio Kipschnitzel met Kaastaartjes van Ikea

Bio Kipschnitzel met Kaastaartjes van Ikea

Bio Kipschnitzel met Kaastaartjes van Ikea
Vandaag mijn eerste werkdag in mijn nieuwe werkkamer thuis. Gisteren hebben we een bureau in elkaar geschroefd, een schilderij, rek en lamp opgehangen en een mooie grote plant neergezet. Vandaag was het ook nog eens een deadline-dag qua werk met de nodige ditjes en datjes. Kortom het liep wat uit. Ik was dan ook blij dat ik maandagavond bij Ikea cheddar en leek pie’s oftewel kaastaartjes (Paj Ost) had gekocht. Deze konden prima in de Airfryer. Erbij biologische kipschnitzels van Boerderij van Steenbergen. Prima zo op zo’n regenachtige en drukke werkdag.

0
(16 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top