IKEA Zweedse Balletjes

IKEA Zweedse Balletjes

IKEA Zweedse Balletjes
Gisteren zijn we naar Ikea in Amersfoort geweest. Michel opperde nog, we kunnen daar balletjes eten, maar ik twijfelde ik had zoiets van het restaurant zal vast dicht zijn of te druk nu er minder tafeltjes zijn. Druk was het gelukkig niet bij Ikea, maar het restaurant was al gesloten. Goed dat we dus al gegeten hadden.

Nadat we alles hadden verzameld voor mijn werkkamer, ben ik nog even naar de Swedish foodmarket gegaan. Daar nam ik Zweedse balletjes mee, met de roomsaus. Vandaag vond ik ook nog cranberryjam in de vriezer (waarbij dat zat geen idee). Kortom vandaag hadden we onze eigen Ikea Zweedse balletjes, maar dan thuis.

0
(25 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top