Spaghetti met Gehakt en Groente

Spaghetti met Gehakt en Groente

Spaghetti met Gehakt en Groente
Vandaag een drukke dag, na de drukke dag met veel gesleep had mijn iPhone zoiets van waarom wifi als alles ook via 4g kan en bedacht mijn laptop dat je ook heel goed kan werken zonder scherm. Inmiddels werkt de iPhone weer normaal en de laptop met een extra scherm. In ieder geval het werd vanavond een gevalletje wat later eten. Het werd spaghetti met gehakt en groente en saus uit een zakje. En denk je, waarom opeens een oranje bord. Mijn foto was gewist na de totale reset van de telefoon. Ach met het restje wat overbleef kon ik ook nog een mooie foto maken.

(22 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top