Nasi Keboeli met Runderrollade

Nasi Keboeli met Runderrollade

Nasi Keboeli met Runderrollade
Ingrediënten: rijst, 1 ui, 3 teentjes knoflook, 1 theelepel sambal, 150 gram ontbijtspek, ketoembar, kaneel, kruidnagelpoeder, nootmuskaat, 1 prei, ketjap manis, ketjap asin

Aantal personen: 4

Kook de rijst volgens aanwijzing op de verpakking. Laat de rijst afkoelen. Bak 1 gesnipperde ui met 3 fijngehakte teentjes knoflook en 1 theelepel sambal tot de ui bijna zacht is. Voeg 150 gram ontbijtspek, ketoembar, kaneel, kruidnagelpoeder en nootmuskaat toe. Bak even mee. Voeg vervolgens 1 in ringen gesneden prei toe. Bak tot de prei zacht is. Voeg als laatste de koude rijst toe. Bak op hoog vuur tot het gerecht warm is. Breng op smaak met een beetje ketjap manis en ketjap asin. Erbij runderrollade met satésaus. Eet smakelijk!

(11 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top