Alles in 1 Pan Noodles

Alles in 1 Pan Noodles

Alles in 1 Pan Noodles
Doe alles in de pan, kook en klaar. Dat is dit recept zo’n beetje heel kort beschreven. Handig voor een maandag. Jammer was dat de red curry paste best wel pittig was, wel te eten hoor gelukkig. Maar voor een volgende keer moeten we daar wat anders voor verzinnen.

Ingrediƫnten: 1 kipfilet, 400 gram Cambodjaanse wokgroente, 1 eetlepel red curry paste, udon-noodles, 200 ml kokosmelk, 400 ml kokend water, zout,

Aantal personen: 2

Doe 1 in blokjes gesneden kipfilet met 400 gram Cambodjaanse wokgroente, 1 eetlepel red curry paste, udon-noodles, ongeveer 200 ml kokosmelk en ongeveer 400 ml kokend water in de wok. Breng kort aan de kook. Laat dan ongeveer een kwartiertje zachtjes pruttelen, blijf wel regelmatig roeren. Breng op smaakte een beetje zout. Eet smakelijk!

(20 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top