Runderrollade van de Barbecue

BBQ

Runderrollade van de Barbecue

Runderrollade van de Barbecue
Gisteren had ik bij boerderij van Steenbergen een runderrollade meegenomen, na de varkensfiletrollade van vorige week wilde ik ook deze van ’t Binnenveld proberen. Goede beslissing. We hadden een runderrollade van ongeveer een kilo, veel te veel voor ons twee. Er gaat dus ook nog wat naar de vriezer. De app van Michel kende de runderrollade nog niet. Kortom even zoeken.

Om een runderrollade van ongeveer een kilo tussen medium en well-done te krijgen stelde Michel de Meater-app in op een kerntemperatuur van 66 graden en een omgevingstemperatuur van ongeveer 120 graden. Na ongeveer 2 1/2 uur was de runderrollade klaar.

Tijdens het rusten van de runderrollade bakte we aardappelkroketjes in de Airfryer en maakten we een salade. De salade was met rucola, een fijngesnipperd uitje, peer en cherrytomaatjes (lekkere combi). Echt een feestmaaltijd zo op de zondag.

0
(37 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top