Homemade Hamburgers van de Barbecue

BBQ

Homemade Hamburgers van de Barbecue

Homemade Hamburgers van de Barbecue
Michel wilde hamburgers maken, ergens had ik nog een hamburgerpers, succes. Hij maakte de hamburgers volgens het ‘spiffburger’ recept, maar net even anders. Het gehakt was weer van ’t Binnenveld, half-om-half gehakt.

Ingrediƫnten: 720 gram gehakt, 1/2 ui, 1 teentje knoflook, 2 theelepels paprikapoeder, 1 eetlepel chilisaus, 1 eetlepel tomatenketchup, 1 theelepel zout, 1 theelepel peper, cheddar cheese, ontbijtspek, hamburgerbroodjes, sla,

Aantal hamburgers: 6

Meng 720 gram gehakt met 1/2 fijngesnipperde ui, 1 fijngehakt teentje knoflook, 2 theelepels paprikapoeder, 1 eetlepel chilisaus, 1 eetlepel tomatenketchup, 1 theelepel zout en 1 theelepel peper. Laat het geheel een uurtje of twee in de koelkast staan. Maak er vervolgens burgers van. Weeg het gehakt af, wij maakten hamburger van 120 gram. Doe het gehakt in een hamburgerpers en pers er hamburgers van. Leg de hamburgers op een bord en zet het bord afgedekt in de koelkast voor ongeveer een uur zodat het kan opstijven.

Bak, wanneer de barbecue ongeveer 180 graden is, de hamburgers aan beide zijde bruin. Leg er een plakje cheddar cheese op en laat de cheddar cheese smelten. Bak ondertussen ook een paar plakjes ontbijtspek op de barbecue. Leg de hamburgerbroodjes met de snijkant even op de barbecue. Beleg de broodjes met sla, de hamburgers en plakjes ontbijtspek. Doe er eventueel nog wat saus bij. Eet smakelijk!

(15 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top