Pasta met Courgette en Champignons

Pasta met Courgette en Champignons

Pasta met Courgette en Champignons
Bij gebrek aan inspiratie leek me een bakje Remia basissaus wit wel handig. Alleen vond ik het achteraf maar mwah. Eigenlijk ben je met wat bloem en een beetje melk net zo snel klaar en dat smaakt nog lekkerder ook.

Ingredi├źnten: spaghetti, 1 ui, 2 teentjes knoflook, tijm, 1/2 bakje vegetarische kipstukjes, 1 courgette, 100 gram champignons, 1 bakje remix basissaus wit,

Aantal personen: 2

Kook de spaghetti volgens aanwijzing op de verpakking. Bak 1/2 bakje vegetarische kipstukjes kort mee. Voeg vervolgens 1 gesnipperde ui met 2 fijngehakte teentjes knoflook en wat tijm tot de ui zacht is. Voeg 1 in blokjes gesneden courgette en 100 gram in plakjes gesneden champignons toe. Bak tot de champignons zacht zijn. Voeg 1 bakje Remia basissaus wit toe. Warm het geheel goed door. Serveer met de spaghetti. Eet smakelijk!

0
(36 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top