Karbonade van de BBQ

BBQ

Karbonade van de BBQ

Karbonade van de BBQ
Vandaag een simpele maaltijd, alleen maakte Michel hem iets moeilijker door het vlees te barbecueën. Hij legde de karbonades die ik bij Boerderij van Steenbergen had meegenomen op de barbecue. Erbij friet in schil en een salade.

Het toetje was vandaag yoghurt met perzik rode bes, ook meegenomen bij Boerderij van Steenbergen. Zij krijgen dit weer van boerderij IJsseloord. De smaak van de yoghurt en ook van de vanille- en chocoladevla is zo anders dan van de supermarkt. Daarnaast zijn er soms ook verrassende smaken zoals deze perzik rode bes yoghurt of de ananas kokos yoghurt.

0
(9 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top