Beenhammetje op de Barbecue

BBQ

Beenhammetje op de Barbecue

Beenhammetje van de Barbecue
Nu Michel een nieuwe barbecue heeft, heeft hij er ook een nieuwe hobby bij. Vandaag ging hij aan de gang met een beenhammetje op de barbecue. Met een kernthermometer (een Meater) kon hij precies de temperatuur van het vlees in de gaten houden op zijn iPhone.

Beenhammetje van de Barbecue
Het beenhammetje was eerst met een barbecue-rub ingesmeerd, daarna de Meater er in en dan op de barbecue. Het beenhammetje moest een temperatuur krijgen van 65 graden. Dat was al in 53 minuten gehaald. Het was dan ook een perfect gaar beenhammetje met een lichte rooksmaak.

Beenhammetje van de Barbecue
De beenham hebben we gegeten op een afbak-desembroodje met wat sla en sambasaus. Superlekker.

0
(32 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top