Taartjes! Brutsellog 15 Jaar!

Taartjes! Brutsellog 15 Jaar!

Taartjes! Brutsellog 15 Jaar!
Vandaag bestaat Brutsellog precies 15 jaar. Op 26 augustus 2005 plaatste ik mijn allereerste bericht. Toen had ik nooit gedacht dat ik 15 jaar later nog steeds elke dag een foto maak van wat ik eet. Inmiddels is het voor mij en Michel een soort herinneringen blog geworden. Zo van weet nog je dat we 3 jaar geleden satรฉ aten bij een festival, dat we 8 jaar geleden net na onze vakantie op 1 dag twee diners hadden van Nespresso en Grand’Italia en dat we het 10 jarig jubileum in 2015 spetterend vierden met een etentje.

Dankzij Brutsellog heb ik best wel veel meegemaakt van een sushi workshop in het Okura, de vele Culiperslunches die ik heb mogen bijwonen en die zintuigensafari met Pierre Wind op de Beverwijkse Bazaar. Tegenwoordig is het daarmee een stuk rustiger, ik wilde ook niet commercieel gaan met Brutsellog vandaar. Ik wilde gewoon Brutsellog blijven doen zoals ik zelf wilde doen en wil blijven doen.

In ieder geval wilde ik 15 jaar Brutsellog vieren! Daarom heeft Michel vanochtend taartjes gehaald terwijl ik boodschappen aan het doen was in hetzelfde winkelcentrum, de Ellekoot. Heerlijk dat we vandaag allebei vrij zijn. De taartjes die hij had gekozen? Voor zichzelf had hij een hazelnootschuim-gebakje met rum en voor mij had hij een boltaartje met hazelnootmousse op een koekbodem gekozen. Heel lekker!

Bakkerij de Jong
Veenslag 4
3905 SK Veenendaal

0
(42 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

One thought on “Taartjes! Brutsellog 15 Jaar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top