Spaghetti met Vega Gehakt, Wortels en Champignons

Spaghetti met Vega Gehakt, Wortels en Champignons

Spaghetti met Vega Gehakt, Wortels en Champignons
Vandaag begon hier in het midden van het land wat regenachtig, maar later werd het weer warmer en warmer. Ik maakte dus een makkelijke, snelle maaltijd. Wel met een zakje, want makkelijk en stiekem best lekker.

Ingrediƫnten: spaghetti, 1 pakje vegetarisch gehakt, 1 ui, 200 gram champignons, 1 potje wortels, 1 zakje spaghetti bolognese saus,

Aantal personen: 2

Kook de spaghetti beetgaar. Bak 1 pakje vegetarisch gehakt met 1 gesnipperde ui tot de ui zacht is. Voeg 200 gram in plakjes gesneden champignons toe. Bak mee tot de champignons zacht zijn. Voeg vervolgens 1 potje wortels toe. Warm even mee. Giet daarna 500 ml water en 1 zakje spaghetti bolognese saus toe. Breng al roerende aan de kook. Laat nog zo’n 10 minuutjes zachtjes pruttelen. Serveer met de spaghetti en wat geraspte kaas. Eet smakelijk.

(32 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top