Barbecue

BBQ

Barbecue

Barbecue
Onze oude barbecue is het bijna aan het begeven. Het ding staat dan ook in weer en wind buiten en het was ook de meest goedkope barbecue bij de Gamma destijds. Hij heeft het in ieder geval nog best lang uitgehouden. Maandagavond kreeg Michel eindelijk zijn nieuwe barbecue: een Weber Go Anywhere. Een kleine barbecue die makkelijk op te bergen is. Pas vandaag gingen we voor het eerst barbecue├źn.

In de vriezer hadden we nog allerlei vlees van Vleesboerderij ’t Binnenveld. We begonnen met kippenbraadworstjes om daarna verder te gaan met biefstukspiesjes.

Barbecue
Daarna op de barbecue varkenshaasspiesjes en Binnenveldse runderschijven.

Barbecue
Omdat Michel nu barbecuede met de deksel er op hadden we bedacht dat we op de runderschijven een plakje cheddar cheese deden. Michel grilde ook nog een broodje. Zoals je ziet is de Cheddar Cheese goed gesmolten. Het was in ieder geval weer lekker.

(34 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

One thought on “Barbecue

  1. Hoi Anja, ik ben wars van BBQ, zou niet weten hoe ermee om te gaan en vind het stinken, een gedoe, etc etc. Maar ik vind het zo mooi om te zien dat er ook mensen zijn zoals jullie die veel plezier hebben met een simpele BBQ op een klaptafeltje en kiezen voor eenvoud, vast lekker en gemak en geen hip gedoe. Met alle respect voor mensen die dat wel doen en het heerlijk vinden. Geniet ervan nu het nog kan deze aflopende zomer. Het vlees is i.i.g. ook goed en bewust gekozen. Mooi!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top