Sperziebonen met Ham, Ui en Aardappelpuree

Sperziebonen met Ham, Ui en Aardappelpuree

Sperziebonen met Ham, Ui en Aardappelpuree
Van mijn vader had ik verse sperziebonen gekregen, daar had ik nog wat van over en gebruikte ik in dit gerecht. Het recept heb ik ooit eens van een collega van de Primafoon Amsterdam gekregen waar ik destijds stage liep. Dat is dus al echt heel lang geleden.

Ingrediënten: 200 gram sperziebonen, 1 ui, knoflookpoeder, 150 gram hamblokjes, bakje aardappelpuree

Aantal personen: 2

Kook 200 gram sperziebonen beetgaar. Bak 1 gesnipperde ui met wat knoflookpoeder en wat hamblokjes tot de ui glazig is. Zet het bakje aardappelpuree in de magnetron en verwarm het volgens aanwijzing op de verpakking. Voeg de sperziebonen toe aan de ui en ham. Roerbak even mee. Voeg vervolgens de warme aardappelpuree toe. Schep goed door. Eet smakelijk!

0
(41 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top