Romige Pasta met Courgette en Kip

Romige Pasta met Courgette en Kip

Romige Pasta met Courgette en Kip
Ingrediënten: 1 kipfilet, peper, 1 courgette, 3 eetlepels bloem, 500 ml melk, 1 blokje kippenbouillon, sap van 1/2 citroen, rasp van 1/4 citroen, macaroni, oregano, kaas,

Aantal personen: 2

Bak 1 in blokjes gesneden kipfilet bruin. Bestrooi tijdens het bakken met wat peper. Voeg 1 in blokjes gesneden courgette toe. Bak tot de courgette zacht is. Voeg vervolgens 3 eetlepels bloem toe. Bak kort mee. Voeg daarna geleidelijk 500 ml melk toe (of zoveel tot je de gewenste dikte saus hebt). Voeg 1 verkruimeld kippenbouillonblokje, het sap van 1/2 citroen, rasp van 1/4 citroen en macaroni toe. Roer goed door. Laat pruttelen op laag vuur tot de macaroni gaar is. Blijf wel roeren! Voeg op het laatst naar smaak oregano en kaas toe. Laat de kaas smelten. Eet smakelijk!

0
(46 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top