Salades van Bite Veenendaal

Salades van Bite Veenendaal

Salades van Bite Veenendaal geitenkaas salade
Bij een verjaardag hoort natuurlijk iets lekkers. Omdat je niet met verschillende huishoudens kan uiteten hebben we het eten afgehaald. Bite had onlangs weer de take-away in ere hersteld en de jarige vond het een goed idee om daar te bestellen. Kortom er stonden salades op het menu, en wat voor een salades!

Britt had de salade geitenkaas met harissa, vijgen en granaatappel. Een goede keus, want de vijgen waren lekker ende granaatappel nog lekkerder dan een granaatappel van Albert Heijn.

Salades van Bite Veenendaal huisgerookte zalm salade
De meest populaire salade was de huisgerookte zalm salade. Zowel ik, Celina, Dennis en Esther hebben voor deze salade gekozen. Deze salade was boordevol zalm met avocado en krokante mais. Super lekker deze salade met verschillende smaken.

Salades van Bite Veenendaal carpaccio salade
Michel nam de carpaccio salade, deze hebben Michel en ik al eens geproefd en was ook deze keer erg lekker. De carpaccio salade was met parmezaan, rucola, cherrytomaat en truffelmayonaise.

Zoals altijd was ook weer wat breekbrood met boter erbij geleverd. De boter was door de warmte al snel lekker smeuïg. Net na het eten begonnen de druppels zachtjes te vallen.

Bite
Brouwersgracht 168
3901 TM Veenendaal

0
(34 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top