Miso Ramen

Miso Ramen

Miso Ramen
Dit is een gerecht uit een pakje, namelijk Knorr Miso Ramen. Dit leek me wel lekker omdat er veel groenten in moest (200 gram spitskool, 200 gram spinazie, 1 blikje mais en 125 gram taugé). Echter heb ik het niet volgens de aanwijzing op de verpakking gemaakt. Zo heb ik er geen kip en bosui in gedaan en heb ik alle groente gewokt in plaats van alleen de spinazie. Verder vond ik ook dat de bouillon en de noodles apart gekookt moesten worden, maar alles gewoon in de wok. Ging prima, lekker soepje.

0
(107 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

2 thoughts on “Miso Ramen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top