Bananensoes van Bakker Floris Veenendaal

Bananensoes van Bakker Floris Veenendaal

Bananensoes van Bakker Floris Veenendaal
Vandaag deed ik weer mee met een verloting van Bakker Floris. Ik dacht dat ik toch niet gekozen zou worden voor het weekendpakket, want er doen echt heel veel mensen mee. Daarbij was het ook nog de laatste dag voor de vakantiesluiting van de bakker, dus kansen 0. Toch niet, ik werd uitgeloot en kon een weekendpakket voor een schappelijke prijs halen. Met een zware boodschappentas vol kwam ik thuis!

Ik kreeg 2 hele broden, 1/2 brood, 1 zak witte bolletjes, 1 zak maisbolletjes, 2 saucijzenbroodjes, 2 tompoucen en 1 bananensoes mee. Kortom heel veel lekkers, probeer dat maar eens in je vriezer te doen. Gelukkig konden we de buren nog blij maken met 1 heel brood. De rest van het brood en de bolletjes paste net. Zo kom ik wel de vakantieperiode van Bakker Floris door!

’s Avonds aten we lekker de gebakjes op. Ik de bananensoes en Michel een tompouce. Super lekker!

Bakker Floris
Zandstraat 191
3905 EC Veenendaal

0
(56 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top