Met Kruidenboter Gevulde Kipfilet

Met Kruidenboter Gevulde Kipfilet

Met Kruidenboter Gevulde Kipfilet
In de diepvries hadden we nog 2 kipfilets in 1 zakje liggen in de vriezer van boerderij van Steenbergen. Dat is voor ons twee te veel om door een gerecht te doen, maar zo een gevulde kipfilet was een goed idee.

Ingrediënten: 2 kipfilets, 1/3 bakje kruidenboter, kaas, plakjes ontbijtspek,

Aantal personen: 2

Snijd 2 kipfilets open. Vul de kipfilets met kruidenboter en kaas. Vouw de kipfilets dicht. Omwikkel met plakjes ontbijtspek. Bak de kipfilets rondom bruin in hete boter. Zet vervolgens het vuur laag en leg een deksel op de pan. Laat de kipfilet in 20 minuten gaar worden. Draai af en toe om. Eet smakelijk!

0
(49 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top