Thaise Pompoencurry

Thaise Pompoencurry


Bij Albert Heijn had ik een pureersaus Thaise curry gekocht. In plaats van garnalen heb ik kip gebruikt wat ik eerst heb gebakken. Daarna heb ik de saus gemaakt en die heb ik lekker met de deksel op de pan een tijdje laten garen. Kip weer terug bij de saus, even meegaren en klaar. Erbij dacht ik naanbrood te hebben, maar niet goed gekeken het waren namelijk pitabroodjes. Tja dat heb je als je er niet op zet wat het is en het in de vriezer doet. Maar de pitabroodjes waren prima erbij. De pureersaus bestond overigens uit pompoen, wortel, spitskool, rode ui en koriander. Al heb ik die koriander wel weggelaten, wordt ons te zepig.

0
(6 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top