Pastasalades

Pastasalades

pittige kip salade
Vandaag even snel iets bij Albert Heijn gehaald vanwege gebrek aan inspiratie. Ik haalde twee salades. Ik lette alleen niet echt op. In één salade zat olijf en daar houdt Michel totaal niet van. Kortom die at ik dus.
Ik had de pittige kip salade. Een salade met pasta, gemarineerde, gegrilde kipfilet, gele en rode paprika, olijf, radijs en rode ui met romige, pittige tomatendressing.

kip bacon salade
Michel had de pastasalade met gegrilde kipfilet, bacon en rode paprika. Bij deze salades had ik nog wat verse sla gedaan om het meer een maaltijdsalade te maken. Deze pastasalades werden namelijk verkocht als lunchsalades.

0
(28 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top