Sucadelapje met Friet en Salade

Sucadelapje met Friet en Salade

Sucadelapje met Friet en Salade
Deze week hadden we bij vleesboerderij t Binnenveld sucadelapjes meegenomen. Lekker voor de zondag. Ik heb ze op de ouderwetse manier gebakken.

De sucadelapjes heb ik bestrooit met zout en peper. Daarna bepoedert met bloem. Vervolgens heb ik de sucadelapjes aangebakken aan beide zijden in hete boter. Afgeblust met een beetje rode wijn en laten pruttelen in bouillon met 2 laurierblaadjes en wat kruidnagelpoeder.

Erbij friet uit de Airfryer en een salade met granola.

(12 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top