Vega:Aubergine met Tomatensaus uit de Airfryer

Vega:Aubergine met Tomatensaus uit de Airfryer

Vega: Aubergine met Tomatensaus uit de Airfryer
Inspiratie vandaag van een Allerhande Box die ik ooit eerder maakte. Alleen deze keer geen oven, maar in de Airfryer. In een aluminiumbakje wat bedoeld is voor de barbecue gaat het prima. De zeef er op tegen rondvliegend kaas en prima!.

Ingrediƫnten: 1 aubergine, 1 pakje tomatensaus met basilicum, 1 bol mozzarella, kaas, 1/2 pak gnocchi, 1 zak rucola,

Aantal personen: 2

Snijd 1 aubergine in plakjes. Bak de aubergine op hoog vuur aan beide zijde aan. Haal de aubergine uit de pan en laat de aubergine uitlekken. Doe in een ovenschaal 1/3 van de tomatensaus. Leg hierop de helft van de aubergine. Verdeel wat van 1 bol mozzarella er over. Doe er weer een laagje tomatensaus over. Maak weer een laagje met de rest van de aubergine. Verdeel nog wat van de mozzarella er over. Doe er weer een laagje tomatensaus bij. Leg er nog wat mozzarella en kaas op. Zet de ovenschaal ongeveer 20 minuten in de Airfryer op 175 graden. Bak ondertussen in 12 minuten de gnocchi in hete olie goudbruin. Serveer de aubergine al formaggio met de gnocchi en rucola. Eet smakelijk!

(34 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top