Loaded Frites van Dinerfabriek Veenendaal

Loaded Frites van Dinerfabriek Veenendaal

Dinerfabriek Veenendaal Loaded Frites
Vandaag hebben we besteld bij de Dinerfabriek. Deze thuisbezorgservice zit sinds kort in Veenendaal en heeft vooral frites, burgers en hotdogs. Allebei hebben we een ‘loaded frites’ genomen en samen hebben we een hamburger gedeeld.

Ik koos zelf voor de loaded frites Rotterdam. Dit is frites in schil met kip piri-piri, knapperig gebakken spek, champignons, ui, bosui en tomatenketchup.

Dinerfabriek Veenendaal Loaded Frites
Michel koos de loaded frites Tokyo. Dit is ook frites in schil met pulled pork, frisse coleslaw, cherry tomaat, bosui en pittige cocktailsaus.

Dinerfabriek Veenendaal bacon burger
De hamburger hebben we gedeeld. We wisten niet hoeveel de frites waren en kwamen met de frites alleen niet aan het bedrag dat er bezorgt werd. We kozen de bacon burger. Deze burger van Angus beef is verder belegd met smokey bacon jam, tomaat, gepickelde komkommer, rucola sla en streaky bacon. De hamburger was gebakken op de Green Egg volgens de site.

De bestelling werd snel bezorgd, binnen de tijd wat aangeven was. De frites waren prima verpakt en nog goed warm. Alleen door de toppings verliest de friet wel snel de knapperigheid. De hamburger was apart in aluminiumfolie verpakt en moest je zelf tussen het broodje doen. De grote van de porties was prima. Leuk en lekker om zo eens frites op een andere manier te eten.

Dinerfabriek
Verlaat 25 B
3901 RD Veenendaal

(105 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back To Top